Cast en creatives

Cast

Jörgen raymann Hoofdrolspeler
Ik mag hier aan meedoen en ik vind het fantastisch! Laten we eerlijk zijn; een musical, prachtige muziek en ook nog het fantastische verhaal van een van de grootste helden die Nederland gekend heeft ; Wubbo Ockels. En het zijn Wubbo’s laatste woorden; Save the Earth, save jij the date?  
Eddy zoey Bijrol

Later meer!

Roelof Hemmen Bijrol

Later meer!

 

 

Muziek

Ronald Brautigam Compnist en Gitarist

Ik hoop dat ze ons herinneren als de band die het voor elkaar kreeg om bepaalde maatschappelijke thema’s bespreekbaar te maken, zoals Plastic Soep, Duurzaamheid en Kinderkanker, via een multimedia muziekspektakel aan de kaak te stellen. Mensen naar huis te laten gaan met een onderbuikgevoel: Wauw! wat een spektakel en anderzijds Wauw!! wat hebben ze daar een punt en wow daar kan ik dus zelf ook iets aan doen….!
 

Alex van Elswijk Bassist

Door iets te doen waar je lol in hebt, op een concrete, zinvolle manier. Arnold Schwarzenegger heeft mede dankzij een enorm sterke wil een zeer veelzijdige carrière achter de rug. Hij is een inspiratie waaruit blijkt dat als je echt iets wilt, je dit kunt bereiken. Na vele sportprijzen, acteer- en politieke carrière zet hij zich nu in voor het welzijn van de medemens. Zo wil ik het ook!

 

Michel van Wassem Componist, Toetsen en Zang

Op mijn 8e begonnen met acordeon spelen met een strenge vader die ervoor zorgde dat ik elke dag een uur moest oefenen. Door mijn vader, die ik nog altijd zeer dankbaar ben, ben ik dagelijks bezig met mijn grootste passie in mijn leven en dat is muziek maken.

Tom van der Meulen Drums

Ik ben er zó trots op dat we dit mogen doen! Het ontwikkelen van onze eigen muziek en de opbouw van een netwerk van mensen om zowel onze muziek als iets betekenisvols te doen! ook!

 

Nathalie Mees Sopraan

Wat mij drijft in het leven: het kind in mij, dat mij de wereld steeds door de ogen van een kind laat bewonderen, misschien wel laat ‘verwonderen’.Waar de wereld mij schoonheid geeft, geeft muziek mij lucht, zonder welk ik niet zou kunnen leven.

Ruud Slakhorst Zang en teksten

Later meer!

 

Creatives

Gijs de Lange Regisseur

Later meer!

Marc de Bruin Producent

Later meer!

George Ongkiehong Producent

Later meer!

Ger Apeldoorn Schrijver

Later meer!

Harm Edens Schrijver

Willen we een toekomst hebben op deze aarde, dan moeten we snel naar een circulaire economie. Daar hou ik me dagelijks mee bezig. En ik ben hoopvol!